O meni

rudica

O meni

Visia d.o.o. je družinsko podjetje, ki sem ga z možem ustanovila leta 2000 z namenom, da bi realizirala in udejanila svoje vizije. Ker sva takrat zaključevala študij psihološke astologije, je bila prva dejavnost podjetja astrološko svetovanje. Več o tem >>>

V želji po nenehnem širjenju znanja in novih izkušnjah sem se posvetila tudi proučevanju drugih ezoteričnih ved in leta 2002 pričela z novim projektom, ročnim izdelovanjem namenskih ezoteričnih sveč pod blagovno znamko Magija Narave. Leta 2004 sem prva v Sloveniji začela izdelovati 100% naravne, ročno izdelane svečke.

Ker mislim, da je potrebno nenehno iskati nove izzive in izkušnje, ki te peljejo iz “praga udobja”, sem pred letom in pol stopila na “novo pot” ter obudila svojo mladostno strast. Močno me je pritegnilo ustvarjanje, čemur trenutno namenjam veliko pozornosti in časa, saj mi veliko veselja prinaša raziskovanje in preizkušanje različnih tehnik. Ker pri tem nastane veliko uporabnih unikatnih izdelkov, sem se odločila, da vam jih ponudim pod blagovno znamko CoRt.

Zame je ustvarjalnost način življenja in razmišljanja.

Rudica Kovačič Ahlin